PC

Bungie predstavio sadržaj koji će stiže u Destiny 2 narednih meseci

Iako Destiny 2 nije uspeo da ispuni očekivanja kada je u pitanju prodaja, kao i opšte zadovoljstvo igrača, to ne znači da developeri olako odustaju od igre, već nastavljaju da polako dodaju novi sadržaj.

Tako je Bungie sada predstavio sve apdejtove koje će Destiny 2 dobiti u narednih godinu dana, a to uključuje i aktivnosti koje će igrači dobijati svake nedelje.

Kroz taj planirani period nas očekuje smena tri sezone – Season of the Forge, Season of the Drifter i sezona skrivenog naziva. Sa novim sadržajem se počinje već od 4. decembra kada igrače očekuje Black Armory, mod igranja u kojem je potrebno odbraniti pogon za proizvodnju novog oružja, a potom sledi i novi Raid.

Priča će takođe dalje napredovati, uz razne druge novine i predmete, pa tako moramo napomenuti da je dodavanje sadržaja raspodeljeno kroz besplatne pakete i kroz novine koje dolaze kao deo godišnje propusnice, za koju vam treba 35 dolara.

Šta sve stiže u daljem periodu u Destiny 2 možete videti u fotografiji ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top