PC

Cyberpunk 2077 će imati visoke zgrade sa gomilom aktivnosti i kvestova za igrače

Svet u igri Cyberpunk 2077 se već pokazao izuzetno obećavajućim sa pružanjem trejlera u trajanju od oko 40 minuta, a sada da developeri samo pružaju još više informacija koje igrači jedva čekaju da čuju.

Nedavno smo slušali o tome da će ovaj futuristička pucačina iz prvog lica biti prefinjenija od Red Dead Redemption 2, a o tome kako je kaubojac fantastičan možete pročitati u sveobuhvatnoj recenziji kolege.

Sada saznajemo da se neće sve aktivnosti obavljati samo “u horizontali”, već će svet u koji nas Cyberpunk 2077 vodi biti ogroman i u vertikalnom smislu, tačnije, očekuju nas visoke zgrade u kojima će postojati ogroman broj kvestova i ostalog za igrače.

CD Projekt Red je ovo otkrio u odgovoru na poruku jednog fana, gde je dodato da će gotovo svaki sprat u zgradama biti dostupan igračima za istraživanje i da će nositi puno aktivnosti, tako da će za razliku od The Witcher 3 svet biti ogroman “i gore i dole(verovatno se misli na kuće ispod zemlje)”

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top