PC

Dynasty Warriors 9 sada možete besplatno probati na Steamu

Dynasty Warriors 9 se pojavio u februaru, ali je nakon obećavajućih mehanika i gejmpleja prikazanog u reklamnoj kampanji zakazao na polju optimizacije i došao je sa lošom pričom.

Zbog toga igra nije imala naročito bajnu prodaju, ali to ne znači da će studio Koei Tecmo tek tako dići ruke. Developeri žele da igračima pruže šansu da probaju Dynasty Warriors 9 pre nego što eventualno kupe.

Iz tog razloga je nedavno predstavljena trial verzija na Steam prodavnici, koja omogućava probu dva moda igranja, story i online. U priči igrači mogu birati tri karaktera, od ukupno 90, sa kojima mogu igrati koliko žele bez ograničenja, dok online mod u ponudi ima 6 karaktera, koji se tokom svakog dana rotiraju.

Ako već odavno planirate da probate Dynasty Warrior 9 eto prilike da to učinite potpuno besplatno, samo se zaputite na Steam i preuzmite trial verziju.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top