PC

Forza Horizon 4 u decembru dobija Fortune Islands DLC

Forza Horizon 4 je od stane kritike prihvaćena prilično dobro, kao i od samih igrača, kao jako dobra arkadna trkačina sa predivnim sistemom smenjivih godišnjih doba.

Oduševljene igrom će se nastaviti i u narednom periodu, pošto je za decembar najavljena prva ekspanzija za igru – Fortune Islands. Ova ekspanzija nije bilo kakva, već nas vodi na sam sever Britanskih ostrva, gde vrebaju ekstremni vremenski uslovi kao oluje sa grmljavinom.

Do decembra će igrači dobijati i razne setove vozila, uglavnom stariji. Fortune Islands DLC stiže 13. decembra za PC i Xbox One igrače i dolazi sa Forza Horizons 4 Expanzions paketom koji košta 35$, a igrači koji poseduju Ultimate ediciju DLC dobijaju besplatno.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top