PC

Hell Let Loose nas vodi na krvava bojišta Drugog svetskog rata

Ako vam se čini da imate premalo igara sa tematikom prošlih svetskih ratova, onda nemojte da brinete jer dobijamo sve više takvih.

Ovih dana smo se pošteno naigrali Drugog svetskog rata u Battlefield V(utiske vašeg autora ćete čitati u decembarskom broju magazina Play!Zine), a u narednom periodu nas očekuje još jedna igra sa takvom tematikom.

Produkcija i budžet za razvoj nisu kao kod gore spomenute pucačine, ali će developeri studija Bulkhead Interactive dati sve od sebe da Hell Let Loose deluje što uverljivije.

Ova igra je na Kickstarteru sakupila preko 200,000 dolara potrebnih za razvoj, ali to više neće biti problem jer je izdavač Team 17 uskočio radi dalje podrške pa tako znamo da igru možemo očekivati već naredne godine.

Videćemo kako će developeri preneti svoje viđenje Drugog svetskog rata u Hell Let Loose, ali znamo da će se uglavnom naginjati ka realizmu i timskim bitkama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top