PC

Hrvatska igra Nanobotic je mešavina MOBA i FPS žanrova

Da je hrvatska industrija video-igara jedna od najrazvijenih u regionu odavno nam je poznato, ali uvek iznova uspeva da nas iznenadi novim projektima.

Tako nam danas stiže vest o igri Nanobotic, na kojoj radi mladi studio FrozenPixel, sastavljlen od svega troje ljudi. Igra pokušava da kombinuje dva veoma popularna žanra, pucačine iz prvog lica (FPS) i MOBA igre, a ekonomski model je free-to-play.

Igra se dešava hiljadu godina u budućnosti, kada su svet preuzeli nanoroboti, a čovečanstvo se bori za opstanak, ali za sada mislimo da neće postojati singlplejer kampanja, već je fokus na multiplejeru.

Ono što ovu igru izdvaja od klasičnih pucačina, i daje joj MOBA elemente, jeste mogućnost da pravite dodatnu opremu i minione na licu mesta, koji će vam pomoći u borbi protiv protivnika. Timovi od petoro se bore sa ciljem da unište protivničku bazu, a pre toga kule u posebnim sobama, dakle takođe, baš kao i u MOBA igrama.

Na osnovu snimka, nas frenetičnost akcije i brzo skakutavo kretanje po platformama veoma podsećaju na dobri-stari Quake gejmplej, i jedva čekamo da vidimo kako se to uklapa sa MOBA elementima.

Očekujemo da  igra uđe u Early Access na Steamu krajem novembra, kada ćemo imati i prilike svi da je probamo i testiramo, a do tada, uživajte u trejleru.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top