PC

Jill of the Jungle trilogija besplatna na GOG-u!

Starije generacije među našim čitaocima se verovatno sećaju sjanog serijala platformera Jill of the Jungle, koji je ranih devedesetih osvajao naša dečja srca.

Ukoliko spadate u takve, evo prilike da sebi priuštite mali nalet nostalgije, jer nas GOG časti besplatno celom trilogijom, pa iskoristite priliku i dodajte je u svoju GOG biblioteku.

Ukoliko pas niste igrali ovu igru, iako danas svakako izgleda mehanički i vizuelno zastarelo, svakako nam verujte da je u pitanju zabavna igra, pa možda je bar probajte da vidite kako su se klinci zabavljali početkom poslednje decenije veka iza nas.

Ako ništa drugo, ceo serijal je džaba, ništa vas ne košta da je dodate u kolekciju igara koje posedujete. Serijal možete “kupiti” za 0 dinara na zvaničnoj GOG stranici trilogije.

Jedna zanimljivost, igru je napravio studio Epic MegaGames, koji nam je danas mnogo poznatiji po skraćenom imenu Epic Games, isti oni ljudi koji stoje iza Unreal igara i endžina, i naravno danas megapopularnog Fortnite BR.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top