PC

Metal Gear Solid V je deo novog Humble Bundle paketa

Prošao je i prvi petak u mesecu što znači da je red došao da se otkrije novi Humble Bundle Monthly paket koji kupcima po ceni od 12 dolara donosi mnoštvo igara.

U ponudi za tekući mesec se nalazi Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Definitive edicija koja donosi sav sadržaj kao što je bonus misija Ground Zeroes. Za sada je kao deo paketa otkrivena i zanimljiva simulacija koja i dalje ima ogromnu podršku developera, Cities: Skylines i bonus After Dark ekspanzija.

Ove igre su vam odmah dostupne za igranje ako kupite paket, a po njegovom isteku će biti otkriveno i ostalih nekoliko igara, koje su definitivno vredne pažnje.

Paket možda nije kao onaj koji je pre neki mesec donosio Overwatch, ali je svakako vredan, jer je MGSV nastao iz ume Hidea Kodžime, tako da nas čeka dosta misterije i akcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top