Mobile

Najavljen novi Diablo naslov – Diablo immortal!

Kako popuniti prazninu, između ekspanzije za Diablo 2 – Lord of Destruction, i Diabla 3? Ako je verovati Blizzardu, odgovor će dati novi Diablo naslov.

Upravo to je Diablo Immortal  smešten u Diablo univerzum i pokriva događaje između Diablo 2-Lord of Destruction i Diablo 3. Do sada sve zvuči lepo, zar ne? E pa, ono što je stvorilo bes fanova, a kako stoji na zvaničnom sajtu , u pitanju je MMOARPG (mobile massive multiplayer action RPG). Ključna reč – mobile. Da, dobro ste pročitali, novi Diablo stiže na mobilne uređaje. Da ponovimo, igra će biti ekskluzivna za iPhone, iPad i Android uređaje.

Pored javnih zona i instanciranih dungeona imamo i glavni grad Westmarch koji predstavlja social hub, kao što su glavni gradovi u WoW-u. U hubu imate sve što vam je potrebno da se temeljno spremite za sledeću misiju, kao i da opušteno ćaskate sa ostalim igračima.

Na raspolaganju nam je ukupno šest klasa, svaka sa svojim unikatnim moćima. Tu su barbarian, monk, wizard, crusader, demon hunter i necromancer. Ali, to nije sve. Kako su nam developeri na “Diablo” panelu obećali, tokom vremena će se dodavati nove klase i neformalno su najavljeni assassin i witch doctor.

Sve u svemu, mobilna igra nije ono čemu su se Diablo fanovi nadali, zapravo, trenutno su jako besni i kao što možete videti ispod na Youtube snimcima, po količini “palčeva dole” koje imaju sinematik i gejmplej trejler. Ali, znajući Blizzard, verujemo da će ovo biti zabavno, samo se nadamo da neće biti pw2.

Na prvi pogled, ovde ima dosta potencijala. Naravno, Immortal će biti integrisan u battle.net aplikaciju tako da ćete imati na raspolaganju sve chat opcije dok igrate. Datum izlaska je “coming soon”. Naše predviđanje je da ćemo Immortal videti u groznici novogodišnje kupovine. Mislimo da je Blizzard napravio PR katastrofu sa ovom najavom jer je razbesneo sve fanove hajpom koji je pravi oko toga da nam potencijalno dolazi Dibalo 4, samo da bi umesto toga dobili hladan tuš u vidu mobilne igre. Da su očekivanja bila realnija, možda bi i bes Diablo fanova bio manji, i igri data veća šansa.

Ovako se samo iznova ponavlja ono što se desilo sa C&C letos.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top