PC

Najnoviji trejler za Farming Simulator 19 otkriva šta se sve krije u garaži

Jedna od top 10 igara koje nas očekuju u novembru je i Farming Simulator 19, on izlazi u istom mesecu kao i Fallout 76, Battlefield V i ostali hitovi, ali će svakako uspeti da pronađe i svoju publiku jer je u pitanju najobimnije iskustvo održavanja poljoprivednog domaćinstva do sada.

Šta nas sve čeka u FS 19 je donekle prikazano u prethodnim trejlerima, a najnoviji nas vodi pravo u garažu i otkriva nam šta ćemo sve to koristiti kako bi od zemlje izvukli maksimalni prinos.

Na raspolaganju će nam biti ogroman broj vozila i mašina napravljenih po uzoru na prave od svetski poznatih brendova, i tu spadaju prosti traktori i mašine za agrikulturu, a sa napretkom se dobijaju i guseničari, mašine specijalizovane za ubiranje određenih plodova i ostalo.

Farming Simulator 19 izlazi 20. novembra, a mi vas ostavljamo da počastite oči videom ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top