PC

Obsidian predstavlja svoju novu igru na The Game Awards ceremoniji

Nije uopšte mnogo prošlo otkako smo dobili informaciju da će preko 10 igara biti predstavljeno tokom The Game Awards ceremonije, a već smo dobili i tizer za jednu od igara koju možemo da očekujemo.

Ona dolazi iz čuvenog studija Obsidian Entertainment, kreatora Pillars of Eternity, i sem misterioznog tizera na zvaničnom sajtu sa tajmerom nema drugih podataka.

Ono što se može zaključiti donekle je da tizer estetski dosta liči na Fallout sa porukom Better than Nature i crtežima kozmetičkih preparata i kreme.

Prva slika, koja iskače kao reklama na sajtu, nam upućuje na to da sačekamo poruku od “Aunt Cleo” ali trenutno nema nikakvih naznaka o kome bi moglo biti reč. Ostaje nam samo da strpljivo sačekamo taj 6. decembar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top