PC

Otkriveno kakav vam PC treba za pokretanje Warcraft 3 Reforged, podržani XP sistemi

Blizzcon 2018 koji se održao tokom prošlog vikenda je doneo neke izuzetno pozitivne i neke dosta razočaravajuće stvari, za ovo drugo svi znamo da je najava mobilne Diablo igre, a kao najsvetliju tačku uzimamo najavu Warcraft III remaster.

Sada, nakon svega nekoliko dana od završetka Blizzcona, dobijamo nove detalje o samom remasteru koji se tiču sistemskih zahteva. I pored toga što se radi o osveženoj verziji, igranje će biti moguće i na starijim mašinama, znatno starijim mašinama, a tu je i podrška za Windows XP i Vista sisteme, što je dosta retko kada su u pitanju drugi naslovi.

Minimalna konfiguracija:

  • Procesor: za Windows XP Pentium II 400 MHz; za Windows Vista procesor sa taktkom od 800 MHz
  • RAM: za Windows XP 128 MB; za Windows Vista: 512 MB
  • Grafička kartica: Bilo koja sa DirectX
  • Prostor na disku: 1.3 GB prostora

Preporučena konfiguracija:

  • Procesor: CPU sa taktom od 1 GHz processor
  • RAM: za 32-Bit Windows 1 GB; za 64-Bit Windows 2 GB
  • Grafička kartica: Bilo koja sa DirectX
  • Prostor na disku: 1.3 GB

Warcraft III Reforged će biti igriv i u 4K sa iznova izrađenim teksturama i sa sobom će doneti novi map editor i dve ekspanzije kada se pojavi naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top