PlayStation 3

Playstation 4 nadmašio PS3 po prodaji

Playstation 4 konzola i dalje nastavlja da se prodaje dobro, čak i nakon 5 godina postojanja i sve većeg broja glasina o najavi nove konzole.

Od svog pojavljivanja pa sve do sada Sonijeva konzola trenutne generacije je prodata u ukupno 86.1 milion primeraka, od toga oko 4 miliona samo u prethodnom kvartalu.

Na ovaj način je po prodaji nadmašena PS3 konzola, koja je tokom svog postojanja prodata u 83.8 miliona, ali je pred četvorkom dalek put do postanka najprodavanije konzole iz kompanije Soni, jer je original prodatu u 102 miliona primeraka a čuvena dvojka u čak 155 miliona primeraka.

Ne znamo da li će PS4 uspeti da dostigne ove dve konzole, ali jedno je sigurno, prodaja nastavlja jakim tempom za šta su zaslužne pre svega ekskluzive koje su dosta kvalitetne i one zajedno beleže jaku prodaju.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top