PC

Predstavljeno svih devet mapa koje nas čekaju u Battlefield V

Nakon objave da Battlefield V neće imati pay-to-win mikrotransakcije, kao i da se one neće pojaviti od samog početka, Electronic Arts i DICE su svima koji željno iščekuju novu igru otkrio 9 multiplejer mapa koje će biti dostupne.

Mape su Narvik, Fjell 652, Roterdam, Devastation, Twisted Steel, Arras, Hamada, Aerodrome i Panzerstrom koja će se pojaviti nakon izlaska. Na Narviku i Roterdamu smo imali prilike da igramo tokom otvorenog beta testa, pa tako znamo da je Narvik više za ranged okršaje dok gradska mapa, Roterdam, služi za blisku borbu.

Ostale mape nas vode u Severnu Afriku, Francusku i Belgiju sa raznovrsnim terenima, prilagođenim u zavisnosti od moda igranja, i gde će sistem fortifikacija moći da se koristi nesmetano.

U videu ispod se možete bolje upoznati sa mapama, a mi se nadamo da ćemo nakon izlaska videti još sadržaja, pored Battle Royale moda koji stiže u martu naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top