PC

Rainbow Six Siege je(ponovo) besplatan za igranje tokom vikenda

Kompaniji Ubisoft nije strana praksa da svoje naslove često pruža široj publici za igranje kroz promocije zvane besplatni vikend, pa tako sada ponovo imamo prilike da na taj način besplatno isprobamo taktičku pucačinu Rainbow Six Siege.

Besplatni vikend je započet, i trajaće sve do 18. novembra i u njemu mogu učestvovati igrači na PC-u i konzolama. U njemu vam je dostupan sav sadržaj, gde spadaju mape, operatori i modovi igranja. Tokom promocije, i sve do 30% novembra, Rainbow Six Siege je na popustu, i uz kupovinu vam se prenosi sav napredak postignut tokom vikenda.

Tradicionalno, nakon završetka vikenda u igru dolazi i veliki apdejt koji nam donosi operaciju Wind Bastion, sa kojom dolaze mapa Fortress i dva operatora iz Maroka.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top