PC

Sims 4 dobio mod igranja iz prvog lica

Sims fanovi konačno mogu iz drugačije perspektive iskusiti živote svojih karaktera zahvaljujući najnovijem apdejtu koji je u Sims 4 doveo zvanični mod igranja iz prvog lica.

Za igranje iz prvog lica je potrebno samo pritisnuti shift+tab i autmoatski ćete biti prebačeni “u glavu” simsa ili ljubimaca, što će vam omogućiti da na drugačiji način ispratite i gledate neke aktivnosti, znate i sami o čemu se radi.

Zajedno sa prvim licem, fanovi imaju prilike i da kopaju rupe na svojim posedima, bilo kao zamke ili kako bi napravili više prostora za izgradnju kuće, a tu je i Style Influencer karijera, gde možete sami dizajnirati odeću koju će nositi karakteri u igri.

Naravno, za Sims 4 je u pripremi još gomila sadržaja, u vidu ekspanzija, kao što je Get Famous, koja vas vodi u glamurozni život noćnih klubova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top