PC

Square Enix i kreatori pucačine Battalion 1944 spremaju novu igru

Kompanija Square Enix se trudi da stalno proširi svoje redove, pa samim tim i ponudu igara. U tim naporima je sada postala vlasnik dela studija Bulkhead Interactive, koji radi na Battalion 1944.

Studio je zahvaljujući ovom postupku u japanskoj kompaniji našao i ulogu izdavača Battalion 1944, kada on bude napustio Early Access počekom naredne godine.

Osim ove pucačine inspirisane Drugim svetskim ratom, Bulkhead Interactive sada ima još jedan projekat u pripremi na kojem radi zajedno sa kompanijom Square Enix. Trenutno nema podataka o kojem se projektu radi, ali je verovatno reč o nečemu novom, pošto ostali studiji koji su u većinskom vlasništvu već uveliko rade na svojim projektima.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top