PC

Square Enix objavio gubitak od čak 33 miliona dolara

I pored toga što gejming industrija neumoljivo raste sa svakim danom i beleži sve veću vrednost, ne uspevaju sve velike kompanije da se uvek održe u plusu.

Jedna od takvih kompanija je i Square Enix, koja i pored toga što je ove godine donela par dobrih igara, kao što su Shadow of the Tomb Raider i Octopath Traveler, beleži gubitak od čak 33 miliona dolara u prvoj polovini tekuće fiskalne godine.

Ovo svakako nije mali gubitak i iz kompanije su već najavili promenu strategije, gde će sada fokus biti samo na AAA igre visokog kvaliteta, kako bi se najbolje iskoristile snage developera.

Square Enix je u prethodnim mesecima sklapao saradnju sa nekim manjim studijima, sa kreatorima pucačine Battallion 1944 rade na novom naslovu, pa tako ostaje da vidimo da li će ti, naizgled, manji projekti ugledati svetlost dana nakon promene strategije, a zanima nas još i to šta kompanija ima u planu da novo donese fanovima.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top