PC

Starcraft 2 – Bez novih singlplejer misija za sada

Upravo završeni Starcraft panel na BlizzCon-u nije nas baš preterano oduševio. U toku 45 minuta, developeri su mahom pričali o backend poboljšanjima, sa tek nekoliko novina koje nam ubrzo stižu. Prvo što smo saznali je ubacivanje client stream opcije.

Ali daleko zanimljivija je najava četvrtog Warchest-a, koji nam donosi nove skinove građevina za sve tri rase i moramo priznati, izgledaju super. Druga novina je ta da sada Warchest možete otključati ne samo igranjem same igre nego i praćenjem Starcraft steamova na Twitch platformi.

I za kraj nam je predstavljen novi co-op commander Zeratul. Ono što je karakteristično za njega je da on ima svoje side misije i ima 4 tiera u svom top-baru. Takođe, on nema klasične moći, nego pomoću artifact fragmenata otključava poboljšanja za svoje jedinice.

To je u principu sve što je vredno pomena na Starcraft panelu. Nije ništa specijalno i ovo očigledno neće biti Starcraft godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top