PC

Surprise surprise: Warcraft 3 – Reforged najavljen za sledeću godinu

Novosti gaze jedna drugu. Upravo smo svedoci nečega što zaista nismo očekivali. Warcraft 3 remastered verzija je upravo najavljena u sklopu opening ceremonije na BlizzCon-u. Potpuno ispolirana verzija originalne trojke, u novom ruhu, remasterovana u 4k rezoluciji biće dostupna sledeće godine.

Najavljen je remaster svih heroja, jedinica i mapa, kao i novi world map editor. Remasterovana verzija će sadržati i Frozen Throne ekspanziju, što predstavlja ukupno 62 misije kroz Kalimdor, Eastern Kingdoms i Northrend.

Kao i sve iz Blizzard kuhinje, ako kupite special edition (spoils of war edition), dobijate poklone za sve ostale blizzard naslove. Igra je već dostupna na https://playwarcraft3.com za pre-purchase, a do izlaska imamo trailer-remasterovan takođe.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top