Nintendo Switch

TOP 10 igara u novembru

Ovaj tekst je originalno izašao u novembarskom 120. izdanju časopisa Play!Zine, koji možete preuzeti besplatno na ovom linku.

The Quiet Man – 1. novembar – PC, PS4

Square Enix se rešio da malo spusti loptu za novembar pa nam donosi nešto dosta zanimljivo što bi se više moglo nazvati eksperimentom nego igrom. U pitanju je The Quiet Man(Tihi čovek) gde pratimo osobu koja istražuje slučaj nestale pevačice i neće štedeti ništa kako bi uspeo na svom zadatku. Igra će trajati dosta kratko i sastavljena je iz live-action sekvenci, a najzanimljiviji je aspekat to što će zvuka biti dosta malo, a nakon prvog prelaženja ćemo dobiti mogućnost da igru pređemo i sa zvukom.

Diablo III – 2. novembar – Switch

Nakon dosta šuškanja i nekih dosta suptilnih tizera, Blizzard je izašao u javnost i potvrdio je da će kultni Diablo 3 svoj put probiti i na Nintendo Switch konzoli. Igrače očekuje kompletno iskustvo koje su ranije proživeli, ili planiraju da sada to urade u prenosivom izdanju, uz par dodataka jedinstvenih za Switch. Osim toga, igrači mogu birati da li da kupe samo igru ili specijalno izdanje konzole inspirisano ovom igrom.

Overkill’s the Walking Dead – 6. novembar – PC

Dok nesrećni Telltale još uvek traga za načinom kojim bi uspeo da čitavu poslednju sezonu TWD serijala privede kraju, studio Overkill nam donosi svoje viđenje postapokaliptičnog zombi sveta u kojem vladaju zombiji. Igra funkcioniše kao co-op pucačina sa četiri jedinstvena karaktera, kako po arsenalu oružja koji im je na raspolaganju tako i po sudbinama koje ih na neki način spajaju. Karakteri će imati zadatak da istražuju prestonicu SAD-a, ali vrlo oprezno i uz puno taktike i razmišljanja jer zombiji nemilosrdno kažnjavaju svaku grešku.

Spyro Reignited Trilogy – 13. novembar – PS4, Xbox One

Prvobitno smo trebali da se osveženim avanturama svima dragog zmajića Spyroa vratimo u septembru, ali je developer, Toys for Bob, ipak odlučio da se igra pojavi kasnijeg datuma kako bi imali sasvim dovoljno vremena da sve utegnu do savršenstva. Spyro Reignited Trilogy se sastoji od prve tri igre iz serijala sa očuvanim duhom i atmosferom, ali uz osveženu glasovnu glumu, šarenolike HD teksture i brojne druge ispravke.

Hitman 2 – 13. novembar – PC, PS4, Xbox One

Sada nezavisni IO Interactive je odlučio da odbaci epizodni format izdavanja koji je bio prisutan kod prvog Hitmena, i sa drugim delom osveženog serijala dolaze onako kako su fanovi očekivali.
Ćelavko je još smrtonosniji nego pre, sa znatno više opcija za završetak misija, gde čak može koristiti i ribu, gumenu patkicu i još neke banalne stvari. Lokacije su nikad lepše, ali i bogatije sadržajem, tako da nas očekuje dosta izazova, a nedavno je otkriven i multiplejer mod igranja u kojem se takmičimo protiv drugog igrača za što bržu eliminaciju žrtve. I mali spojler, Šon Bin umire i ovde, i to od vaše ruke.

Fallout 76 – 14. novembar – PC, PS4, Xbox One

Nije baš da smo očekivali da sa Fallout 4 toliko brzo stignem na Fallout 76, ali šta je tu je. Šalu na stranu, Bethesda se baš potrudila da fanovima ovih igara predstavi punokrvni multiplejer naslov u kojem mogu sami ili u društvu istraživati Zapadnu Virdžiniju i boriti se protiv svih pošasti koje tamo vrebaju, ali i drugih igrača koji nisu prijateljski nastrojeni. Glavna caka koju nudi ova igra je svakako mogućnost bacanja nuklearki na utočište drugih igrača, ali je potrebno dosta truda kako bi se stiglo do toga.

Battlefield V – 20. novembar – PC, PS4, Xbox One

Još jedna igra koja se trebala ranije pojaviti se nalazi na našoj top listi i to je Battlefield V. Nakon prvog svetskog rata, ovogodišnji naslov nas vodi u žarište drugog svetskog rata, ali ne baš na način koji smo do sada videli. Glavni razlog je to što će se singplejer kampanja odvijati po principu ratnih priča, gde ćemo u svakom delu iskustiti život i pakao ratovanja kroz pripovedanje nekog ratnika, a fokus će uglavnom biti usmeren ka manje pokrivenim događajima. Multiplejeru je posvećena još veća pažnja pa nas očekuju velike mape sa smenjivim objektivima, deathmatch okršaji, ali i Battle Royale mod koji nosi naziv Firestorm i izgleda dosta optimistično.

Farming Simulator 19 – 20. novembar – PC, PS4, Xbox One

Nakon kraće pauze nam se vraća i Giantsov Farming Simulator. Izdanje za 2019. godinu donosi mnoga poboljšanja u odnosu na prethodnike, sa znatno bogatijom ponudom mašinerije i to licenciranih vozila. Osim toga, ponuda životinja i okruženja je nikad raznovrsnija tako da moramo valjano da zasučemo rukave oko obaveza na nedavno oživljenom domaćinstvu. Na osnovu ranih verzija i trejlera se lako može zaključiti da je i grafika na zavidnom nivou…

Darksiders 3 – 27. novembar – PC, PS4, Xbox One

Uh, koliko dugo vaš autor samo čeka na ovu igru, ali je i tome konačno došao kraj pa ćemo zajedno sa jahačem Apokalipse(ovoga puta je Fury u pitanju) stupiti na nove avanture.
Glavni cilj je rešiti se 7 smrtnih grehova i vratiti balans među silama koje haraju Zemljom, uz niz drugih aktivnosti i susretanja na kultnima karakterima iz serijala.
Ono po čemu dodatno znamo da će igra biti na nivou je predivni vizuelni stil na koji smo navikli igrajući prethodnike, ali i raznolikost okruženja koje nas vodi iz raja u pakao.

Artifact – 28. novembar – PC

Valve kuhinja ponovo radi punom parom i nakon relativno dugog sušnog perioda pred nama je nova igra – Artifact. Radi se o kartičnoj igri koja se sastoji od čak 280 karata i 44 heroja. Igra će funkcionisati kao i ostale istog žanra – odigrati partiju što bolje kako bi pobedili. Artifact kao i prethodne igre ove kompanije poseduje ogromni esports potencijal, pa je tako već u pripremi turnir sa milionskim nagradnim fondom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top