PC

Total War Arena se gasi početkom naredne godine

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena, o kojoj vam sada pišemo zato što je studio Creative Assembly odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Do gašenja igre dolazi iz razloga što igra nije uspela da ispuni očekivanja studija, kao ni izdavača, kompaniju Wargaming, pa je tako sa obe strane postignut dogovor da se prestane sa radom.

Razvojni tim se u objavi na sajtu zahvalio igračima na i uz to im je pružio besplatne ekspanzije kako bi imali prilike da uživaju sve do gašenja servera, što je zakazano za 22. februar naredne godine.

U istoj objavi je napomenuto da će developeri nastaviti sa vrednim radom na drugim Total War igrama koje uveliko spremaju, kao i da ovo ne znači da odustaju od multiplejer naslova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top