PLAY! ; PLAY! Zine

U decembru dobijamo velike vesti vezane za Dragon Age serijal

Izgleda da će decembar biti mesec prepun iznenađenja i najava novih igara, tu pre svega mislimo na The Game Awards koji se održava narednog četvrtka, 6. decembra.

Od ranije znamo da se sprema objava nove Alien igre, a nedavno je otkriveno da će i Obsidian predstaviti svoje novo čedo na TGA. Tizerima tu nije kraj, već sada i studio Bioware golica maštu fanovima sa pripremanjem velike objave.

Vođa studija, Kejsi Hadson, je u najnovijem tekstu o radu svog studija govorio o Anthemu, igri koja će se pojaviti u februaru, ali su se dotakli i Dragon Age serijala za koji su napomenuli da je “veoma važna franšiza za njih i da su uzbuđeni da nastave sa radom na njoj”.

U objavi je poručeno fanovima da u decembru mogu da očekuju velike vesti vezane za popularni serijal, što će se verovatno odigrati na TGA.

Mi jedva čekamo da vidimo koja je nova Dragon Age igra u pitanju i nadamo se samo da se radi o direktnom nastavku serijala, a ne o nekoj mobilnoj spin-off Blizzard sa Diablo Immortaligri, jer to baš i ne prolazi kod fanova, najbolje o tome govori .

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!