PC

U decembru dobijamo velike vesti vezane za Dragon Age serijal

Izgleda da će decembar biti mesec prepun iznenađenja i najava novih igara, tu pre svega mislimo na The Game Awards koji se održava narednog četvrtka, 6. decembra.

Od ranije znamo da se sprema objava nove Alien igre, a nedavno je otkriveno da će i Obsidian predstaviti svoje novo čedo na TGA. Tizerima tu nije kraj, već sada i studio Bioware golica maštu fanovima sa pripremanjem velike objave.

Vođa studija, Kejsi Hadson, je u najnovijem tekstu o radu svog studija govorio o Anthemu, igri koja će se pojaviti u februaru, ali su se dotakli i Dragon Age serijala za koji su napomenuli da je “veoma važna franšiza za njih i da su uzbuđeni da nastave sa radom na njoj”.

U objavi je poručeno fanovima da u decembru mogu da očekuju velike vesti vezane za popularni serijal, što će se verovatno odigrati na TGA.

Mi jedva čekamo da vidimo koja je nova Dragon Age igra u pitanju i nadamo se samo da se radi o direktnom nastavku serijala, a ne o nekoj mobilnoj spin-off Blizzard sa Diablo Immortaligri, jer to baš i ne prolazi kod fanova, najbolje o tome govori .

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top