Mobile

Uvrnuti Al Janković predvideo Diablo: Immortal?

Drami nikada kraja povodom fijaska Blizzarda sa najavom Dibalo: Immortal mobilne igre tokom ceremonije otvaranja BlizzCon 2018 festivala.

Analize gde je Blizzard pogrešio, kritike i prizivanje apokalipse za nekada opšte-voljenu kompaniju i naravno neizbežni humor. Juče smo pisali o fanu koji je napravio Diablo 4 stranicu, koja zapravo vodi na Path of Exile, ali danas se na Diablo Redditu neko dosetio genijalnog nastupa poznatog komičara Uvrnuti (Weird) Al Jankovića.

Naime, Janković je bio glavna zvezda na ceremoniji zatvaranja BlizzCon 2016 festivala. Jedna pesma koju je pevao tada na BlizzConu, danas, par dana nakon izjave Dibalo developra koji je zviždućoj publici rekao “Vi svi imate mobilne, zar ne?”, nekako dobija još komičnije značenje nego što inače ima.

A šta je tačno pre samo dve godine pevao ni manje ni više nego na BlizzConu, pa… najbolje da sami vidite:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top