PC

Više od 10 novih igara će biti premijerno predstavljeno na The Game Awards

Pre par nedelja se pojavio tizer za The Game Awards koji je otkrio da će se svetovi susresti i da nas čeka rekordan broj novih objava igara, a sada domaćin ceremonije otkriva i na šta pod time misli.

Džof Kinli je na svom Twitter profilu otkrio da će preko 10 igara biti predstavljeno po prvi put na The Game Awards 2018, a uz to nas očekuju i novi trejleri i informacije za naslove koji su nam već ranije bili predstavljeni.

Jedna od novih igara će svakako biti Alien: Blackout, koji je nedavno dobio trademark, a šta nas čeka tog 6. decembra ćemo saznati i par dana ranije kroz brojne tizere.

Šta vi jedva čekate da vidite na Game Awards, koji naslov je vaš favorit za igru godine?

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top