PC

World War 3 u novom apdejtu dobio novu mapu i Deathmatch mod igranja

Studio The Farm 51 nastavlja sa podrškom svoje pucačine koju je pre par meseci doveo na Steam Early Access, pa tako najnoviji apdejt za World War 3 donosi Team Deathmatch mod igranja i novu mapu.

Mod igranja je svima dobro poznat, dva jednaka tima se nadmeću u brzinskom okršaju za što veći broj ubistava, a mapa je napravljena da parira ovom modu i nosi naziv Warshaw Shopping Mall, po uzoru na lokaciju iz stvarnog života.

Uz to, apdejt je doneo i nova vozila i oružje, ali i brojne ispravke koje su preko potrebne ovom naslovu u beta fazi. The Farm 51 je ovom prilikom predstavio i buduća ažuriranja igre, koja će stići u narednim mesecima.

Tokom zimskog perioda možemo očekivati nove mape, kozmetičke dodatke, drugačije modove igranja, proširenja arsenala, i naravno još gomilu toga, o čemu možete više pročitati prateći ovaj link.

World War 3 je dobra pucačina sa balistikom dosta sličnom Battlefield igrama i akcentom na realizam, što su pozitivne strane koje je vaš autor opisao u ranim utiscima(možete ih pročitati u novembarskom broju časopisa Play!Zine). Ono što igri manjka jeste optimizacija i stabilnost, pa je tako dosta igrača razočaralo upravo to što igru ne mogu zaigrati bez nailaženja na neke probleme

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top