Vesti

WoW Classic dolazi na leto 2019.

Velike vesti stižu sa glavne bine na BlizzCon-u.

Ono što će verovatno najviše zanimati WoW fanove jeste da konačno imamo približan datum izlaska klasičnog WoW-a, a to je leto sledeće godine. Sve klasične mehanike iz originalnog WoW-a će biti prisutne, počevši od klasičnih talenata pa do starih mapa i izgleda kontinenata.

Ono što je proteklih dana tištilo sve WoW fanove jeste glasina da će se možda classic WoW plaćati posebno ili da će se kupovati odvojeno. Ipak, sve je to razvejano bez traga i sada znamo da će svi WoW subsrciberi imati pristup classic serverima. Sjajna vest i reklo bi se jedini logičan potez. Ipak je to u suštini igra koja sledećeg leta puni 15 godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top