PC

Agony dobija spin-off igru – Succubus

Studio MadMind je ove godine doneo igru Agony, kao i verziju igre bez cenzure(Agony UNRATED), koja je različito prihvaćena od strane publike.

Developeri međutim imaju još da ponude kada je isti univerzum u pitanju, te su nam sada predstavili spin-off gore spomenute igre – Succubus.

Protagonista igre je demon sa kojim smo se susreli u Agoniji, i koji je sada krenuo putem osvete.

Madmind planira da sa ovom igrom donese brutalnu akciju sa raznolikim neprijateljima i boss fajtovima, dok će se održati onaj nivo strahota i grozota pakla koje smo gledali u Agony.

Trenutno nije poznat datum kada će se pojaviti ova igra, ali će se distriburati samo putem Steama.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top