PC

Anthem – konačno prikazani prvi detalji priče igre

Iako je ostalo još manje od tri meseca do izlaska trenutno glavnog aduta studija BioWare, igre Anthem, mi i dalje nismo baš načisto šta je tačno igra i šta želi da bude, kako sa gejmplej ugla, tako i iz ugla priče. Nažalost, poslednja takva nepoznanica je dovela do toga da smo dobili Fallout 76, a svi znamo kako se to završilo.

Prvi konkretniji uvod u svet i priču igre smo dobili večeras na The Game Awards, gde nam je prikazan novi trejler sa fokusom na produbljivanje priče igre, a zatim je i sam Kejsi Hadson (Casey Hudson) izašao na binu da prozbori koju o igri. Priča govori o naslovnom Anthemu (Himna), kao o alatu koji praktično ima moć da stvara i uništava, a na kraju samog trejlera vidimo i karaktera koji očigledno isti želi da zloupotrebi u klasičnom maniru negativca koji samo želi da “okonča svu patnju” tako što će da uništi svet.

Iskreno, i dalje nismo baš kupljeni svime ovime što vidimo, osim prelepom grafikom, te se nadamo da tu ima više dubine i zanimljivosti i da BioWare prosto želi da to samo sakrije od nas. Za sada, pogledajte i sami novi trejler, pa procenite:

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top