PC

Finalna sezona The Walking Dead serijala će biti Epic Games Store ekskluziva

Ove jeseni nas je sve pogodila vest da se kreator brojnih avantura sa jedinstvenim stilom animacija, Telltale Games, gasi i su svi planirani projekti otkazani. Jedino je poslednja sezona The Walking Dead serijala, čije su epizode tek krenule da izlaze, visila o koncu.

Nakon dosta polemisanja je odlučeno da kormilo za preostale epizode preuzme studio Skybound Games, koji će ih doneti u narednom periodu. Posle toga je bilo očekivano da se The Walking Dead: Final Season vrati na Steam platformu, ali to ipak neće biti slučaj.

Reinkarnirani The Walking Dead će sada biti Epic Games Store ekskluziva, pošto je studio Skybound objavio da su iz te kompanije izašli u susret i dali dodatni podsticaj da fanovi ipak vide kraj finalne sezone.

Naravno, ovo ne znači da će oni koji su već prednaručili sezonu na Steamu ili GOG-u morati ponovo da kupuju igru, jer će oni ipak dobiti ono za šta su dali novac putem svoje platforme, dok će svaki novi kupac to moći da učini samo putem Epic Games prodavnice.

Epic Games je baš čvrsto uleteo u borbu protiv Steama sa brojnim povlasticama za developere, pa je tako već “pokrao” par igara koje će biti ekskluziva na EGS, a očekujemo ih još više u narednom periodu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top