PC

For Honor čeka pregršt novog sadržaja u narednoj godini

Većini je poznato da se Ubisoft izuzetno trudi kada je u pitanju održavanje video igara kroz redovna ažuriranja i dodavanje novog sadržaja, pa isti slučaj imamo i sa For Honor, za koji su sada otkriveni planovi za narednu godinu.

Naredna godina u For Honor nosi naziv Year of the Harbringer i u njoj ćemo dobiti 4 nova ratnika, po jednog svake sezone i za svaku od klasa. Prva sezona, Vortiger, će početi 31. januara kada će se Knight klasi priključiti novi heroj uz dodatne druge novine koje će Ubisoft otkriti tek kasnijeg datuma.

Ostale sezone će počinjati u razmaku od po tri meseca i u svakoj će postojati pregršt novina i specijalnih događaja, a sve će to biti dostupno nedelju dana ranije kupcima Year 3 propusnice, koja će koštati 30 dolara, dok će oni bez nje dobijati sadržaj u dogledno vreme, ali će morati da ga kupuju kroz valutu u igri.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top