Nintendo Switch

I zvanično predstavljen Crash Team Racing Nitro-Fueled!

Ono što je Activision nagoveštavao proteklih dana sada je i zvanično stiglo – predstavljen je rimejk kultnog Crash Tim Racing, pod imenom Crash Team Racing Nitro-Fueled!

Ova čuvena kart igra, pored koje smo mnogi provodili čitave nedelje igranja sa drugarima bez prestanka, dobija potpuno novo i osveženo ruho, baš kao što je to dobila i Crash Bandicoot trilogija.

Na rimejku radi kanadski studio Beenox, a već nam je poznat i datum izlaska igre, to je 21. jun naredne godine, za PS4, Switch i Xbox One, a kasnije verovatno i za PC.

Pored potpuno osvežene originalne igre, dobićemo i nove trake i kartove, a tu će biti i onlajn trkanje protiv drugih igrača i tabele sa najboljim igračima!

Ne znamo šta još da kažemo sem da jedva čekamo taj 21. jun, more je precenjeno, leto sa drugarima uz novi Crash Team Racing je prava stvar sledeće godine!

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top