PC

Islands of Nyne nakon svega par meseci ostaje bez podrške developera

Nije svim Battle Royale igrama suđeno da postanu apsolutni hitovi, a neke ne uspeju da prežive ni celih godinu dana u distribuciji, jedna od takvih igara je Islands of Nyne.

Ovaj naslov je u julu postao dostupan na Steam Early Accessu, ali nije uspeo da privuče broj igrača i profit koji bi bio dovoljan developerima, studiju Define Human, da nastave sa razvojem igre. Tako sada, par meseci kasnije, dobijamo objavu da developeri prestaju sa radom na ovoj igri, kao i da ona prelazi na free2play model.

Igra će dakle ostati dostupna na Steamu i serveri će raditi do daljnjeg, ali će uz to biti besplatna za igranje onima koji požele da je igraju.

Developeri se zahvaljuju igračima koji su ih aktivno podržavali i izjavili su kako sa velikom tugom ostavljaju ovu igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top