PC

Lansirana nova ekspanzija za Stellaris – Megacorp!

Stellaris i dalje predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja za sve ljubitelje svemirskih strategija poslednjih godina.

Bogat svet igre za istraživanje, kao i gejmplej formula koja je dovoljno jasna da ohrabri i manje iskusne, a dovoljno raznovrsna i bogata da zadovolji zahteve naprednih igrača, brzo su učinili Stellaris jednom od najpopularnijih 4x strategija današnjice.

Ovog petka nam je stigao novi dodatak igri, da igračima ponovo zagolica maštu. Zove se Megacorp, i kao što i možete da zaključite iz imena, bavi se futurističkih korporacijama, tako popularnim u distopijskim pogledima na budućnost čovečanstva. Generalni akcenat ekspanzije je na ekonomiji i razvijanju “biznisa” širom galaksije, izgradnjom filijala, trgovačkih flota, sklapanjem saveza sa korporacijama, daljim razvojem megagradova, a tu je i trgovina robovima!

Ekspanzija se već sada može pazariti na Steamu, a tu je i ovaj simpatični trejler koji nam je najavio izlazak Megacropa:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top