PC

Metro Exodus dobio novi datum izlaska, stiže ranije nego što smo očekivali!

Jedana od igara za koju je gejming publika najviše uzbuđena kada je u pitanju 2019. godina jeste svakako novi dodatak fenomenalnom Metro serijalu igara, što je i razumljivo, imajući u vidu da će proći skoro šest godina od izlaska Metro: Last Light u trenutku kada se pojavi Exodux.

E pa, za sve nestrpljive stižu lepe vesti. Obično čitamo o odlaganjima igara, ali ova vest je obrnuta – igra izlazi ranije nego što je prvobitno najavljeno. Ne previše puno, ali sasvim dovoljno, oko nedelju dana ranije, jer je prvobitni planirani datum bio 22. februar, i on se sada pomera za 15. februar, taman za naš državni praznik Sretenje, kada ne morate da idete na posao i u školu.

Ne treba reći koliko ogromna očekivanja imamo od ove igre i nadamo se da ćemo dobiti vrhunsku igru dostojnu metro serijala, i pored nekih promena koje igra donosi, kao što su akcenat na spoljašnosti i nešto otvoreniji svet od onog na koji smo navikli u Metro igrama.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top