PC

Ne očekujte novi Unreal Tournament u skorije vreme

Svi se mi sećamo Unreal Tournament igara koje su u prethodnoj deceniji bile neke od najigranijih i najpopularnijih pucačina i koje su Epic Games kao kompaniju stavili na poziciju na kojoj se sada nalazi, zajedno sa Unreal endžinima koji i danas pokreću mnoge igre.

Ova kompanija je u poslednje vreme opsednuta drugim stvarima, kao što je planetarno popularni Fortnite: Battle Royale, pa je Unreal Tournament nekako ostao u senci svega toga.

Pre oko 4 godine je objavljena nova UT igra na koju se i zaboravilo, ali su kolege sa sajta Variety zapitale vođu kompanije šta ima da kaže o toj igri.

Njegova izjava nije baš ona koju su fanovi Unreal pucačina želeli da čuju, jer je izjavljeno da igra nije u aktivnoj produkciji i da je trenutno sav fokus ka Fortnajtu i digitalnoj platformi, ali da se nije u potpunosti odustalo od nove Unreal Tournament igre, što znači da je u narednim godinama svakako možemo očekivati, ali ne u skorije vreme.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top