PC

Novi besplatni sadržaj za Dishonored 2

Dishonored je fenomenalan serijal i jedini problem koji smo imali sa dvojkom je bila početna loša optimizacija, ali je sve to veoma brzo i efikasno rešeno od strane Arcane Studios.

Upravo je Arcane Studios ovih dana u “elementu” da poglanja besplatne dodatke vlasnicima igara, pa je tak nešto ranije ove nedelje u Prey stigao multiplejer dodatak, a sada nam stižu novotarije i za Dishonored 2.

Naime, dobijamo crno-beli mod, koji možete videti na slikama i koji izgleda odlično, jer dodaje na zanimljivosti atmosfere, posebno što jedino krv ostaje crvena, stari trik koji nikada ne može da omane. Osim ovog moda, tu je i Mission+ mod.

Da biste dobili sve ovo besplatno, potrebno je samo da se kroz samu igru ulogujete na Bethesda nalog i ovi dodaci će se automatski naći u vašoj igri. Oni su dostupni već od danas, tako da ih možete odmah preuzeti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top