PC

Novi oglas za posao nam praktično potvrđuje da stiže Titanfall 3!

Za mnoge obožavaoce dobrih pucačina, Titanfall (i prvi i drugi deo) je bio jedno od najboljih i najprijatnijih iznenađenja prethodnih godina, i jedina nezgoda koju su ove igre imale je to što nekako nisu reklamirane dovoljno i uvek su lansirane u nesrećno vreme, kada je konkurencijau žanru AAA multiplejer pucačina zaista bila neverovatno jaka.

Ipak, i pored svega toga, zahvaljujući neverovatnom kvalitetu i posvećenim developerima, igra je napravila solidno veliku i veoma vernu bazu fanova, koji su uživali u igri proteklih par godina i sada željno iščekuju svaku novinu o potencijalno novom naslovu u serijalu.

Iako još uvek nemamo zvaničnih vesti, znamo da je EA kupio Respawn Entertainment (autore serijala) decembra prošle godine, i da rade na veoma tajnovitoj Star Wars igri, o kojoj smo tek malo više informacija dobili na ovogodišnjem E3 festivalu.

Ipak izgleda da Jedi Fallen Order (kako se ova Star Wars igra zove), nije jedini projekat koji se krčka u Respawn studiju, jer je pre par dana osvanuo oglas za posao koji traži starijeg animatora za rad na Titanfall naslovu. Iako ne piše eksplicitno da je za trojku, ciklus rada na Titanfall 2 je odavno završen, tako da ne preostaje ništa drugo nego da je u pitanju treća igra u serijalu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top