PC

Pogledajte 25 minuta gejmpleja iz Beyond Good & Evil 2

Da je drugi deo Beyond Good & Evil u pripremi znamo već godinama unazad, ali čak i nakon predstavljanja na E3 2017 u prethodnom periodu nismo dobili preterano veliki broj detalja.

Ono što nam je takođe manjkalo je duži prikaz gejmpleja i atmofere u koju će nas igra smestiti, ali to Ubisoft rešio da sada popravi sa čak 25 minuta gejmpleja.

Video nam prikazuje baš dosta detalja o igri, kao što su okruženja u kojima nas čekaju nove avanture, kako će izgledati kastomizacija brodova, kao i samo letenje i vazdušne borbe.

Gejmplej izgleda dosta dobro, ali i dalje nedostaju neki elementi zbog toga što je u pitanju pre-alpha faza razvoja igre, tako da ćemo morati da sačekamo još dosta vremena dok Beyond Good & Evil 2 ne dođe u naše ruke.

Uživajte u videu:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top