PC

Prikazan tizer za novi Dragon Age

Izgleda da je BioWare učio na Bethesda marketingu sa ovogodišnjeg E3, gde su čisto vizuelno nagovestili da rade na Elders Scrolls VI kako bi umirili publiku, pa je tako i BioWare na The Game Awards 2018 po prvi put zvanično prikazao video o novoj igri u Dragon Age serijalu.

Igra čak nema ni ime, pa se tako i video samo zove Dragon Age zvanični tizer, bez više detalja, a u samom tizeru vidimo tekst #TheDreadWolfRises, što znači da će se nova igra verovatno vrteti oko istoimenog karaktera iz Dragon Age: Inquisition. Tu je i glas koji kaže “Eto, konačno si me pronašao. Cenim da imaš pitanja?” Osim toga, vidimo i Red Lyrium Idol iz Dragon Age II, o kome znamo veoma malo osim spekulacija i misterije, pa je moguće da će  i to biti jedan od glavnih elemenata nove igre.

Tako da eto, Dragon Age ljubitelji mogu da odahnu, imaćemo novu igru, ali o njoj ćemo verovatno znati više tek kada BioWare potpuno završi posao na Anathemu, gde je sada glavni fokus, jer niko ne želi da se tu desi fijasko.

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top