PlayStation 4

Red Dead Online dobija preko potrebne promene u ekonomiji

U nedeljama za nama smo imali prilike da uskočimo natrag u RDR 2 svet, ali u multiplejer maniru, pošto je Rockstar omogućio Red Dead Online betu.

Generalno nam se dopala čitava kreacija Rockstara koji je dosta pozitivnog povukao iz GTA Online, ali je zamerka gotovo čitave baze bila na načinu na koji funkcioniše ekonomija u igri.

Kako bi ste u Red Dead Online zaradili malo para potrebno je dosta uložiti vremena i truda, ili jednostavno dati pravi novac, što se očigledno nikome nije dopalo. Podjednako zabrinjavajuća je i značajno niža vrednost predmeta kada želite da ga prodate, pa tako na primer zlatni prsten vredi koliko i konzerva pasulja.

Još dosta problema vezanih za mikrotransakcije i ekonomiju generalno postoji u igri, a Rockstar se na svu sreću nije pravio naivan već je najavio i prve promene u ekonomiji, tako da igrači za određene aktivnosti dobiju više novca.

Developeri će poraditi i na bagovima koji su prisutni u igri, a najavili su da će dalje pratiti razvoj situacije sa ekonomijom igre i da će na osnovu toga uvoditi dodatne promene.

When you decide to spend 18 dollars on a hat on RDO from reddeadredemption

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top