PLAY! ; PLAY! Zine

Red Dead Online dobija preko potrebne promene u ekonomiji

U nedeljama za nama smo imali prilike da uskočimo natrag u RDR 2 svet, ali u multiplejer maniru, pošto je Rockstar omogućio Red Dead Online betu.

Generalno nam se dopala čitava kreacija Rockstara koji je dosta pozitivnog povukao iz GTA Online, ali je zamerka gotovo čitave baze bila na načinu na koji funkcioniše ekonomija u igri.

Kako bi ste u Red Dead Online zaradili malo para potrebno je dosta uložiti vremena i truda, ili jednostavno dati pravi novac, što se očigledno nikome nije dopalo. Podjednako zabrinjavajuća je i značajno niža vrednost predmeta kada želite da ga prodate, pa tako na primer zlatni prsten vredi koliko i konzerva pasulja.

Još dosta problema vezanih za mikrotransakcije i ekonomiju generalno postoji u igri, a Rockstar se na svu sreću nije pravio naivan već je najavio i prve promene u ekonomiji, tako da igrači za određene aktivnosti dobiju više novca.

Developeri će poraditi i na bagovima koji su prisutni u igri, a najavili su da će dalje pratiti razvoj situacije sa ekonomijom igre i da će na osnovu toga uvoditi dodatne promene.

When you decide to spend 18 dollars on a hat on RDO from reddeadredemption

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!