Vesti

Super Meat Boy je besplatan na Epic Store

U nastavku kampanje privlačenja novih stalnih korisnika, Epic od juče poklanja u drugu besplatnu igru, nakon što smo prethodne dve nedelje imali priliku da uzmemo besplatno Subnauticu.

Ovoga puta besplatan je Super Meat Boy, kultni platformer s početka ove decenije, koji je predstavljao jedan od začetnika talasa povratka popularnosti platformera kao žanra.

Igra će biti besplatna naredne dve nedelje u Epic prodavnici, i sve što je potrebno je da imate Epic nalog i zatim da odete na stranicu igre, i uzmete igru besplatno.

Uskoro očekujemo i najavu sledećih besplatnih igara koje će Epic dati, zato što će kampanja trajati čitave naredne godine, na svake dve nedelje po jedna besplatna igra, kako bi se privukao talas novih korisnika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top