PC

U Fallout 76 početkom naredne godine stiže novi PvP mod igranja

Fallout 76 je još uvek na izuzetno klimavim nogama pošto Bethesda nije uspela da igru iznese onako kako su fanovi očekivali, i tako će ona ostati kao jedno od najvećih razočarenja u 2018. godini, ali to ne znači da se prestaje sa njenim razvojem.

Bethesda će početkom 2019. godine doneti u ovu igru novi PvP mod igranja u kojem neće biti restrikcija koje trenutno postoje, odnosno pravila da neprijatelj mora da vam uzvrati paljbu kako bi mogli da mu nanesete štetu.

Iz kompanije poručuju da su se valjano zabavili tokom testiranja i da jedva čekaju da ga donesu igračima. Dok se to ne desi, Bethesda je izdala poslednji Fallout 76 apdejt za ovu godinu koji donosi neke sitne ispravke problema na koje su se igrači žalili.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top