PC

Vođa studija Gearbox tizuje potencijalnu najavu Borderlands 3 na The Game Awards

Jedno je sigurno, a to je da je Borderlands 3 već dugi period u razvoju, ali do sada nismo dobili konkretnu objavu i trejler.

Više smo u prethodnim mesecima dobijali netačne informacije kada će igra biti najavljena, kao za ovogodišnji E3, a sada nam sam vođa studija Gearbox daje i više nego suptilne tizere putem svog Twitter profila.

On je krajem novembra izbacio par tvitova u kojem je fokus bio upravo na broju tri, poput toga da ima tri sastanka u 3 sata, podatka da je prošlo tačno 333 dana ove godine, a tu je i objava da se javlja osećaj da e E3 ponavlja.

Ako nam Rendi Pičford govori ono što mislimo da radi, znači da nas očekuje najava Borderlands 3 na The Game Awards ceremoniji, koja je po velikim objavama igara postala pandan E3 sajmu, i na kojoj će biti predstavljeno i preko 10 do sada neobjavljenih naslova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top