PC

Zaboravljeno Svetilište stiže u Pillars of Eternity II: Deadfire

I poslednji od tri planirana DLC dodatka za Pillars of Eternity II: Deadfire nam stiže ovog decembra.

Nosi naziv The Forgotten Sanctum i donosi nam, kako nam se čini, do sada najintrigantniju priču od svih koje smo videli u ovim DLC dodacima. Najmoćniji čarobnjaci čitavog Deadfire arhipelaga su pozvali u pomoć upravo nas, Watchera, jer je njihov archmage, Maura, nestala tragom bez glasa negde u pećinama Crnih Ostvra. Na nama je da je pronađemo i sprečimo u njenjim ne baš čistim namerama, i uz put da otkrije tajne i kojima se do sada malo pričalo.

Zvuči veoma uzbudljivo, tako da jedva čekamo da zaigramo i ovaj DLC već danas! Ovim je Obsidian završio svoj ciklus rada na PoE 2, ali će naravno nastaviti da podržava igru sa zakrpama i peglanjem bagova koliko je god to moguće, ali će se sada sasvim izvesno fokusirati u radu na The Outer Worlds.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top