PC

A Story About My Uncle je besplatan na Humble Bundle

Humble Bundle i u novoj godini nastavlja sa darivanjem besplatnih igara, pa nas tako i ovog četvrtka očekuje nešto novo.

Igra koja je sada potpuno besplatna je A Story About My Uncle, platformer iz prvog lica koji nas smešta u ulogu dečaka koji traži svog izgubljenog ujaka. Osim priče, gejmplej je ono što izdvaja ovu igru za kukom kojom se možete slobodno kretati i rešavati misteriju.

Kako bi igra bila vaša, potrebno je samo da se na ovom linku prijavite na Humble Bundle newsletter, a za to imate fore sve do subote, 12. januara, u 19 časova.

Osim besplatne igre, odnedavno je predstavljen i novi Humble Monthly paket, koji igračima za svega 12 dolara donosi Yakuza 0 i The Division 2, dakle dve fantastične igre, a početkom februara će biti otkriveno još par dodatnih naslova

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top