PC

Ako ste voleli Bombermana, ne propusite priliku da uzmete besplatno Blast Zone! Tournament

Januar je tehnički još uvek praznični mesec, pa nas tako svaka vest o besplatnim igrama obraduje kao poklon ispod jelke.

Trenutno nas Humble Bundle daruje sa odličnom avanturom A Story About My Uncle, ali to nije jedina besplatna igra ovih dana.

Na Steamu od danas pa do 16. januara možete besplatno u svoju biblioteku dodati igru Blast Zone! Tournament. U pitanju je igra koja vuče veliku inspiraciju iz čuvenog Bombermana,  ali naravno sa puno inovativnih novih detalja.

Igra poseduje preko 280 multiplejer nivoa za do 32 igrača, ali ukoliko MP nije vaš tip zabave, tu je i singlplejer mod sa oko 240 nivoa, koji čak poseduje i priču, što je zaista retko za ovakav tip igara.

Igra regularno košta oko 20 evra, tako da čak i ako nije vaš tip igre, ništa vas ne košta da je dodate u vašu biblioteku i probate, što možete uraditi na Steam stranici igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top