PC

Bethesda opovrgla glasine o tome da Fallout 76 postaje free2play

Kada stvari baš ne idu po planu za neku igru, i kada ona izgubi ogroman broj igrača, developerima uglavnom kao opcija ostaje da model prebace na free2play. Tako su se nedavno pojavile glasine da će Bethesda isto tako uraditi sa Fallout 76.

Glasine su se razvile iz toga da u pojednim državama nema dovoljno fizičkih kopija, pa su samim tim i oni koji su dali novac za igru digli glas i izjavili kako će tražiti svoj novac nazad u slučaju da Fallout 76 postaje besplatan za igranje.

Bethesda je ubrzo otkrila ove glasine i na Twitteru je otkrila da nema trunke istune u ovim glasinama i da će Fallout 76 ostati dostupan jedino ako ga kupite. Fallout 76 još uvek nije ona igra koja se očekuje, iako je Bethesda objavila da će naporno raditi na tome da je usavrši tokom vremena, a krajem meseca nas očekuje nekoliko zakrpi koje bi trebalo da reše najveće probleme i donesu novi sadržaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top