PC

Deep Rock Galactic postaje još bolji u ovoj godini

Steam Early Access je mesto na kojem će se od velikog broja igara pojaviti nekolicina njih čiji će developeri posvećeno pratiti svoje ciljeve i doneti igračima upravo ono što su i obećali.

Najbolji primer za to je definitivno studio Ghost Ship koji već godinu dana razvija igru u kojoj se nalazimo u ulozi patuljaka koji rudare vredne minerale, Deep Rock Galactic.

Od inicijalnog teksta koji je napisao vaš autor, pa do sada, ovaj naslov je dobio gomilu poboljšanja i to mahom onih koji su i tražili. Tu spadaju novi biomi i neprijatelji, sistemi nadogradnje i dublja progresija. To ipak nije sve, jer će Deep Rock Galactic postati još bolji ove godine, što saznajemo zahvaljujući roadmap-u koji su pružili developeri.

Prvi apdejt u 2019. dolazi narednog meseca i sa sobom donosi pre svega novi sistem težine pri prikupljanju resursa, nova čudovišta, skinove za oružja zajedno sa mogućnošću njihove nadogradnje, dok nešto kasnije dolaze i pokloni za godišnjicu postojanja igre.

Naredni meseci će takođe biti bogati novostima, i dok developeri nemaju konkretni plan kada će šta izaći, oni najavljuju dnevne avanture, nove modove igranja, misije, boss okršaje, misije i još dosta toga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top