PC

Dmitrij Gluhovski lično nam pokazuje specijalnu Artjom ediciju za Metro Exodus, koju će dobiti samo deset srećnika

I dok se poljski pisac Witcher knjiga baš i ne miriše sa ljudima iz CD Projket RED i generalno ne voli video-igre, sa druge strane pisac Dmitrij Gluhovski, koji nam je doneo fenomenalni Metro serijal, je u veoma prijateljskim odnosima sa ekipom iz studija 4A Games, koji je isti serijal pretočila u sjajne video-igre.

To prijateljstvo i zdrav odnos su nam doneli i ovaj autentični video koji možete videti ispod, u kome nam Dmitrij pokazuje specijalno i izuzetno retko Artjom izdanje (Artyom Edition) igre Metro Exodus.

Ovo nije jedno od onih “milion dolara” izdanja kakve viđamo poslednjih godina – ovo izdanje nema cenu. Njega će dobiti deset pažljivih fanova, samo još uvek ne znamo kako osim da ko ga želi, moraće pažljivo da prati sve kanale komunikacije za Metro Exodus u narednim nedeljama pred izlazak igre.

A izdanje je apsolutni san snova za svakog Metro fana, što možete i sami da vidite ispod, tako da ukoliko ga želite, šta drugo da vam kažemo, sem da lovite detalje i možda baš vi uspete da dobijete primerak.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top